Paricurlingin alkeiskurssi

Paricurlingjoukkue muodostuu kahdesta henkilöstä ja kurssille voi ilmoittautua yhdessä esimerkiksi kumppanin, ystävän, naapurin tai uuden vuoden ihastuksen kanssa! Paricurling on olympialajinakin tunnettu nopeatempoinen curlingin pelimuoto, jossa on paljon kiviä pelissä!

Paricurlingin alkeiskurssilla on kahdet treenit:

Tiistaina 14.2. klo 18–20
Keskiviikkona 15.2. klo 18–20

Kurssilla opetellaan curlingissa tarvittavat perustekniikat kiven heittämisestä harjaamiseen ja lisäksi käydään läpi paricurlingin säännöt, jotka poikkeavat hieman perinteisen joukkuecurlingin säännöistä. Kurssi aloitetaan ihan alkeista, joten et tarvitse aiempaa curlingosaamista, mutta myös perustekniikan kertaamisesta ja paricurlingista kiinnostuneet pelurit ovat tervetulleita! Tarvitset mukaan lämmintä ja joustavaa vaatetta sekä puhtaat, urheiluun sopivat kengät. Kivet, harjat ja liukupohjat löytyvät hallilta.

Kurssin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi ja aloittaa omatoiminen harjoittelu sekä osallistua Hyvinkäällä pelattavaan paricurlingsarjaan. Kurssi järjestetään Hyvinkään Curlinghallilla osoitteessa Vaiveronkatu 70. Paricurlingkurssia on ohjaamassa Paavo Kuosmanen ja Emmi Lindroos.

Kurssin hinta on 50 € per pari.

Ilmoittautumiset sähköpostilla paavo.kuosmanen@gmail.com.
Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä molempien kurssille osallistuvien nimet.

Lisätiedot ja kyselyt: paavo.kuosmanen@gmail.com tai 050 393 5383.

Tervetuloa mukaan!