Alkeiskurssi tammikuussa

Hyvinkään Curlingin järjestämä alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat oppia lajin alkeet! Et tarvitse aiempaa kokemusta curlingista, sillä kurssi aloitetaan ihan alkeista. Curlingkoulussa opetellaan perusasioita, kuten liukumista, kiven irrottamista, harjaamista sekä pelin säännöt. Saat myös lyhyen oppimäärän curlingin slangiin. Opit, mitä tarkoittaa määris, pebli, hakki ja rolli.

Curlingkoulussa on neljä kertaa:

Maanantai 30.1. klo 18.00–19.30
Tiistai 31.1. klo 18.00–19.30
Maanantai 6.2. klo 18.00–19.30
Tiistai 7.2. klo 18.00–19.30

Kolmella ensimmäisellä treenikerralla pääpaino on perusasioiden opettelussa. Viimeisellä kerralla keskitytään pelaamiseen. Tarvitset mukaan lämmintä ja joustavaa vaatetta sekä puhtaat, urheiluun sopivat kengät. Kivet, harjat ja liukupohjat löytyvät hallilta.

Kurssin hinta on 25€/henkilö, juniorit (alle 21v) osallistuvat kurssille ilmaiseksi. Curlingkoulusta saat hyvät valmiudet lajin harrastamiseen. Emme pysty lupaamaan, että kurssin jälkeen pärjäisit olympiakisoissa, mutta Hyvinkään paikallissarjassa pärjäät varmasti! Curlingkoulua on ohjaamassa Paavo Kuosmanen.

Ilmoittautumiset sähköpostilla paavo.kuosmanen@gmail.com. Lisätiedot ja kyselyt: paavo.kuosmanen@gmail.com tai 050 393 5383.

Mikäli haluat ostaa kurssille lahjakortin, ota yhteyttä Paavo Kuosmaseen.

Paikat viedään nopeasti, joten ilmoittaudu pian!