Koululaiscurling 2024

Yhdeksän joukkuetta taisteli vuoden 2024 curlingin parhaan koulujoukkueen arvostetusta tittelistä. Näimme poikajoukkueita, tyttöjoukkueita ja sekajoukkueita, jotka kaikki pelasivat tasaväkisesti toisiaan vastaan. Joukkueita oli Pohjoispuistosta, Hyriasta ja Kipinästä. 

Pohjoispuiston Team NVJL osoitti loistoaan jäällä ja voitti yläkoulun sarjan lyömättömänä. NVJL alusti voittoaan käyttämällä tilaisuutta tulla harjoittelemaan etukäteen. Tämä mahdollisuus tarjottiin kaikille joukkueille.

2. asteen sarjan voitti Kipinän lukion joukkue Rastit; Finaali oli jännittävä, sillä tyttöjoukkue Kultaiset liukurit johti 1:llä viimeisessä erässä. Finalistit osoittavat, että curling ei katso ikää, sillä oppilaat voittivat myös kolmanneksi tulleen opettajajoukkueen.

Tärkeintä oli kuitenkin se, että kaikilla osallistujilla oli hauskaa. Näimme kuinka kaikki joukkueet tekivät hienoja suorituksia ja pelit ratkesivat usein vasta viimeisillä heitoilla.

Tulosseuranta oli ensimmäisen kerran curlingliiton sivuilla, joilloin kaikki tulokset julkaistiin välittömästi osoitteessa. Tällöin koulujen joukkueet ja fanit pääsivät seuraamaan tuloksia reaaliaikaisesti.

Tulokset löydät: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/69044