Tekijöitä tarvitaan

Olemme hakeneet ja saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratyön tukea. Kuten varmasti tiedätte, jään hoitaminen sekä erilaiset kurssit, koulutukset ja lajikokeilut vievät vapaaehtoisilta lukuisia työtunteja. Haluamme seuratyön tuen turvin varmistaa, että vapaaehtoiset saavat halutessaan työstään korvauksen ja että meillä on jatkossakin henkilöitä, jotka haluavat tulla pitämään curlinghallille erilaisia tilaisuuksia. Seuratyön tuki on myönnetty meille kahdeksi vuodeksi. Myös tämän jälkeen on tarkoitus jatkaa korvausten maksamista vapaaehtoisille.
Toteutamme korvausten maksun ostopalveluina, eli työn suorittanut henkilö laskuttaa Hyvinkään curlingia. Tämä vaatinee esimerkiksi toiminimen perustamista. Tähän löytyy monia erilaisia helppoja ns. kevytyrittäjä-palveluita.
Seura tarjoaa eri kursseja, joiden kautta pääset mukaan vetämään lajikokeiluita, juniorivuoroja tai sitten hoitomaan jäätä. Kursseille osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Mikäli haluat lisätietoa kursseista tai korvauksista. Ota yhteyttä Paavo Kuosmaseen. Otathan myös yhteyttä, jos haluat järjestää erilaisia kursseja, tapahtumia tai muita aktiviteettejä.
Korvausta maksetaan jäänhoidosta, kurssien, vuorojen, peli-iltojen ja lajikokeilujen ohjaamisesta sekä (koulutus)materiaalientekemisestä.