Paikallissarja
2023-2024
Hyvinkään curlinghalli

Hyvinkäällä pelataan paikallissarjaa (4) neljän hengen joukkuein. Joukkue voi muodostua vapaasti nais- tai miespelaajista, junioreista tai pyörätuolicurlaajista. Sarjaan osallistuminen edellyttää Hyvinkään Curlingseuran sekä Suomen curlingliiton jäsenyyttä. Paikallissarjaan osallistuva joukkue saa vapaasti varata myös harjoitteluvuoroja Hyvinkään curlinghallista.

Joukkueen muodostaminen

Joukkue muodostuu neljän (4) hengen joukkueesta, pelejä voi pelata kuitenkin kolmella (3) tai hätätilanteessa jopa kahdella (2). Joukkueeseen voi ilmoittaa enemmänkin pelaajia, mikä helpottaakin usein pelien järjestämisestä.

Pelisysteemi

Sarjan pelisysteemi ratkeaa osallistuvien joukkueiden määrän perusteella. Pelit pelataan lokakuu-huhtikuu välillä. Pelejä tulee 20-25 / joukkue riippuen joukkuemäärästä. Ylemmän loppusarjan finaalipelit pelataan huhtikuun loppupuolella.

Kausi 2023-2024

Alkusarja alkaa 14.10.2023 ja päättyy 31.01.2024, jonka jälkeen joukkueet jaetaan ylempään sekä alempaan loppusarjaan.

Uudet joukkueet voi tulla mukaan kevätkaudelle pelaamaan alempaan loppusarjaan.

 

Sarjamaksu koko kausi

380 € / aikuisjoukkue

320 € / uusi aikuisjoukkue (50% uusia curlingpelaajia)

190 € / juniorijoukkue (50% junioreita eli alle 21v kauden alkaessa)

40 € / uusi juniorijoukkue (50% junioreita eli 21v kauden alkaessa sekä uusia curlingpelaajia)

Pelaajien tulee olla Hyvinkään Curling ry:n sekä Suomen Curlingliiton jäseniä

Sarjamaksu kevätkausi (alempi loppusarja)

160 € / aikuisjoukkue

95 € / juniorijoukkue

20 € / uusi juniorijoukkue

hcc_curling_pelaaminen

Ilmoittautuminen

Sarjaan ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Curlingliiton sivujen kautta. Sivuilla on ohjeet ilmoittautumisen tekemiseen. Samalta sivulta löytyy myös tulokset ja tilastot. Sarjaohjelma laaditaan ja ilmoitetaan joukkueille muutama viikko ennen sarjan alkua.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle sulkeutuu 28.1.2024.

Uusille pelaajille tiedoksi

Kaikki tarvittavat välineet (Harjat, liukupohjat) pelaamiseen löytyvät hallilta. Välineitä voi ostaa curlingvälineitä myyvistä verkkokaupoista tai kysyä käytettyjä muilta pelaajilta. Curlingin säännöt ja paljon muuta tietoa löytyy Suomen Curlingliiton sivuilta osoitteesta curling.fi.