Rättihallin päätösturnaus

Lauantaina 6.4. pidettiin toivottavasti viimeinen turnaus vanhassa rättihallissamme. Turnauksen tuotto ohjataan uuden hallihankkeen tukemiseen. Varoilla hankitaan kalusteita uuden hallin yläkerran tiloihin ja luodaan puitteita Hyvinkään curlingin olohuonetta varten

Nykyinen halli on palvellut 40 vuotta. Hallissa on koettu paljon hienoja otteluita ja curlinghetkiä. Lauantain turnaus jatkoi samaa linjaa ja tarjosi taas huippupelejä iloisessa ilmapiirissä.

Turnaukseen osallistui 5 joukkuetta. Pelimuotona olivat 4 pään skins-pelit, jossa pelattiin aina päiden voitosta. Päiden arvot olivat 1,2,3 ja 6. Kyseisen pään voitti, jos joukkue sai harmmerilla kaksi tai enemmän pistettä. Ilman hammeria piti pystyä ryöstämään vähintään yksi piste. Jos kumpikaan joukkue ei saanut pisteitä tai hammer-joukkue vain yhden, niin kumpikaan joukkue ei saanut pään voittoa. Pelimuodossa säilyy jännitys aina viimeisen päähän asti, koska pisteiden määrä kasvaa loppua kohti.

Runkosarjassa pelit olivat tasaisia ja se näkyikin ristiin menneistä voitoista. Sennut etenivät runkosarjan voitolla suoraan finaaliin. Vastustaja tulli semifinaaliparista Singles-Ruosterenkaat, jonka Singles voitti. Myös Finaaleissa nähtiin tiukkoja kamppailuita, jotka ratkesivat vasta viimeisillä heitoilla.

Mitalikolmikko: Ruosterenkaat, Sennut ja Singles

Loppusijoitukset:
Kulta: Sennut (Kautonen Tiina, Pöllänen Nina, Louhivuori Riikka, Paarma Kirsi)
Hopea: Singles (Ojala Matti, Koistinen Timo, Raunio Riku, Kauppinen Anssi Kauppinen)
Pronssi: Ruosterenkaat (Rajala Juha, Tuomaala Harry, Silas Valeriina)
4. Uusi Jääkausi (Naamanka Topi, Leppäniva Pekka, Hannola Jukka, Kuosmanen Paavo)
5. Kivilaatikko (Kiviranta Jouni, Tikkanen Matti, Friman Pasi, Holopainen Mike)