Harjoitteluvuoro junioreille

Hyvinkään curlingseura ilolla kutsuu kaikki alle 21-vuotiaat seuran jäsenet mukaan Juniori Curlingvuoroille. Tarjoamme kaksi erillistä treenivuoroa, joista molemmat vuorot ovat avoimena kaiken tasoisille junioreille. Voit tulla myös täysin uutena kokeilemaan curlingia. Muista tällöin ensin ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta.

Curlingvuorot junioreille

  • Maanantaisin klo 17:30 – 19:00
  • Tiistaisin klo 17:30 – 19:00
  • Paikka: Hyvinkään curlinghalli

Juniorivuoron hinta

  • Hyvinkään seuran sekä curlingliiton jäsenyys
    • 3 ensimmäistä kokeilukertaa ilmaiseksi
 
Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratyön tukea.
 

Tervetuloa mukaan!

Juniori Curlingvuoroilla pääsette harjoittelemaan curlingin perusteita yhdessä muiden samanikäisten pelaajien kanssa. Asiantuntevat valmentajamme ovat paikalla auttamassa ja ohjaamassa teitä kaikissa curlingin saloissa, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tärkeintä on halu oppia ja viihtyä jäällä. Voit tulla yksin ja saada uusia ystäviä tai pyytää kaverisi mukaan jakamaan curlingin jännityksen ja ilon.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä. Meidän ystävällinen tiimimme on valmiina auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Olemme innoissamme nähdessämme sinut mukana Juniori Curlingvuoroilla, valmiina kokemaan onnistumisia jäällä ja oppimaan curlingin hienouksia!

Lajin kuvaus

Curling on erinomainen joukkuelaji liikunnallisten taitojen kehittämiseen. Jäällä liikkuminen edistää motoriikkaa ja tasapainoa, mikä parantaa yleistä liikuntakykyä. Heittäessä curlingkiveä ja liukuessasi jäällä harjoitat keskittymistä, tarkkuutta ja koordinaatiota, jotka ovat hyödyksi myös muissa urheilulajeissa ja arkielämässä. Lisäksi curling opettaa tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten vuorovaikutusta, tiimityöskentelyä ja kommunikointia, kun pelaatte yhdessä muiden samanikäisten pelaajien kanssa. Curlingin strategiset elementit tekevät siitä ikään kuin shakkia jäällä, joka vaatii taktista ajattelua ja yhteistyötä joukkueen kanssa.

Pyydä lisätietoa

Voit esittää junioricurlingista liittyviä kysymyksiä seuralle

Paavo Kuosmanen
p. 050 393 5383
info@hyvinkaancurling.fi

tai oheisella lomakkeella.