Curling Early Bird

Hyvinkään paikallissarjat

Hyvää juhannusviikkoa!

Vaikka keskikesän juhla lähenee ja curlinghallin kylmyydestä ei ole tietoakaan, on jo hyvä muistuttaa tulevasta curlingkaudesta. Syksyllä se alkaa taas!

Hyvinkään paikallissarjan ja Etelä-Suomen paricurlingsarjan ilmoittautuminen on avattu. Molemmissa sarjoissa ilmoittautumisaikaa on 3.9. asti, mutta heinäkuun loppuun mennessä ilmoittautuneet joukkueet pääsevät mukaan hieman edullisemmalla hinnalla! Joukkuecurlingsarjan tarjoushinta on 320 € (normaali 380 €) ja paricurlingissa 185 € (normaali 235 €). Kannattaa siis helteistä huolimatta jo ilmoittautua!

Tässä sarjojen sivut ja ilmoittautumisohjeet:
Hyvinkään paikallissarja: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/66155
Etelä-Suomen paricurlingsarja: https://www.curling.fi/fi/kilpailut/sarjat/66156

Jäsenille tehdyn kyselyn perusteella suurin osa toivoisi, että pelaamista jatkettaisiin yhdellä sarjatasolla. Eli joukkueita ei jaettaisi ylempään ja alempaan sarjaan. Tämä kuitenkin riippuu myös osallistuvien joukkueiden määrästä, joten lopullinen päätös tästä tehdään syksymmällä.

Singles-sarja
Sarjauutuutena Hyvinkään curlingilla tulee olemaan koko kauden kestävä Singles-sarja! Singles-sarjassa kisataan nimensä mukaisesti yksilöinä. Mukaan sarjaan ovat tervetulleita kaikki seuramme jäsenet. Sarjaan voi osallistua yhden kerran tai vaikka jokaisella kerralla tai juuri silloin, kun sinulle sopii. Pelipäivinä paikalle saapuneet arvotaan joukkueisiin ja voitetuista päistä kerätään henkilökohtaiselle pistetilille pisteitä. Kauden lopuksi pistetilin kärjessä olevat pelaajat kruunataan voittajiksi. Ilmoittautuminen sarjaan aukeaa myöhemmin ja tiedotamme samalla sarjasta lisää. Sarjaan voi ilmoittautua koko kauden ajan.