Paricurlingsarja

Hyvinkäällä pelataan Etelä-Suomen paricurlingsarjaa kahden (2) hengen joukkuein. Joukkue muodostua vapaasti nais- tai miespelaajista. Sarjaan voi osallistuminen edellyttää Hyvinkään Curlingseuran jäsenyyttä.

Joukkue voi muodostua vapaasti nais- tai miespelaajista.  Joukkueeseen voi ilmoittaa enemmänkin pelaajia, mikä helpottaakin usein pelien järjestämisestä. Sarjan pelisysteemi ratkeaa osallistuvien joukkueiden määrän perusteella. Pelit pelataan lokakuu-huhtikuu välillä. Pelejä tulee 15-20 / joukkue riippuen joukkuemäärästä. Finaalipelit pelataan huhtikuun loppupuolella.

Ilmoittautuminen ja tulokset

Paricurlingarjaan ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Curlingliiton sivujen kautta. Sivuilla on ohjeet ilmoittautumisen tekemiseen. Samalta sivulta löytyy myös tulokset ja tilastot. Sarjaohjelma laaditaan ja ilmoitetaan joukkueille syksyllä, kun ilmoittautuminen on päättynyt. Uusi sarja alkaa alkaa lokakuussa, ilmoittautuminen aukeaa elokuussa.

Uusille joukkueille

Kaikki tarvittavat välineet (Harjat, liukupohjat) pelaamiseen löytyvät hallilta. Välineitä voi ostaa curlingvälineitä myyvistä verkkokaupoista tai kysyä käytettyjä muilta pelaajilta. Curlingin säännöt ja paljon muuta tietoa löytyy Suomen Curlingliiton sivuilta osoitteesta curling.fi.

Pyydä lisätietoa

Voit esittää sarjapelaamiseen liittyviä kysymyksiä seuran hallitukselle tai laittaa suoraan viestiä osoitteeseen hallitus@hyvinkaancurling.fi.